erin cyg...

erin cyg...

Sunday, 21 August 2011

sasar berat 730 kg

Berasal dari Arizona,Amerika Syarikat..Susanne,32 berharap mencapai separuh drp beratnya menjelang akhir tahun in...sy kagum dgn nya kerana dia mempunyai keazaman dan impian tersendiri walaupun ianya tiada dalam minda kita yg normal..ia nya berbeza drp yg lain....tp bgslah kerana dia tetap berusaha ke arah itu....yg penting usaha....kpd yg ingin mengubah cara hidup mereka dan gaya hidup mereka perlulah berusaha merancang dan baru lah melakukannya.....agar mencapai sasaran.....

Friday, 5 August 2011

rezeki bulan Ramadhan...

alhamdulilah,,,hari ni customer bolah tahan gak ramai,,,,ada yg mari tukar minyak lendar,oil filter,yg buat chamber,tukar nut,,,tayar x lg tengahari ni tp tayar buruk ada jugak org nak beli td,,,,aku dah ckp x,yg ada x brape elok,aku suruh ye cari kedai lain tp dia nak juga,,,aku bagi je lah,,,,mungkin rezeki aku hari ni walaupun tayar x elok,,hihihi