erin cyg...

erin cyg...

Friday, 5 August 2011

rezeki bulan Ramadhan...

alhamdulilah,,,hari ni customer bolah tahan gak ramai,,,,ada yg mari tukar minyak lendar,oil filter,yg buat chamber,tukar nut,,,tayar x lg tengahari ni tp tayar buruk ada jugak org nak beli td,,,,aku dah ckp x,yg ada x brape elok,aku suruh ye cari kedai lain tp dia nak juga,,,aku bagi je lah,,,,mungkin rezeki aku hari ni walaupun tayar x elok,,hihihi

No comments:

Post a Comment